No Comments

Fendi ble etablert i 1925 av Edoardo og Adele Fendi. Innledningsvis spesialisert de i pels og skinnvarer. Etter hvert utvidet huset deres evne til andre produkter som parfyme, klokker, briller og skriving instrumenter. Fendi produkter er kjent for god kvalitet og elegante linjer for menn, kvinner og barn. Den utmerkede håndverk strekker til Fendi lommebøker også. Når du velger en lommebok, en må se lenger enn design som det vil holde en rekke verdifulle gjenstander. Fendi lommebøker kombinerer nydelig design med at nødvendig kvalitet.

fendi

Fendi har satt standarden for håndlagde italienske skinnvarer i det 20. århundre. Deres signatur gull og svart enkle farger med dobbel «F» -logoen, kan gjøre enhver jentes hjerte slo bare litt raskere når de spionere boksen eller poser. Siden «5» er Fendi lykketall, bør du være i stand til å finne alt du trenger i sin 5th Avenue boutique i New York City. Men i dag er det butikker i nesten alle store byer rundt om i verden.

Fendi har gjort en utrolig utforming i å kombinere mote og funksjon. Med bruk av lerretet med brunt og svart dobbelt «F» logo i gull på utsiden, og 100% skinn på innsiden, gjør Fendi sine lommebøker for å vare. I tillegg har de produsert dette som en veldig unik bi-fold lommebok bare for kvinner. Hvis du fortsatt bruke en sjekk bok, men trenger også kortene tett ved også for 5th Avenue shoppingtur, kan Fendi glidelås lommebok være et godt valg for mote og sikkerhet.

Menn har noen gode alternativer fra Fendi, så vel. Den klassiske bi-fold lommebok vil bare bli bedre med tiden som sort mykt lær utvikler sin alderen patina. Alle Fendi sin skinnvarer er håndlaget i Italia med hånd sydd kanter rundt lommeboken eksteriør. En annen tilgjengelig bi-fold lommebok kommer i canvas som kan være et godt valg for sommeren med sin høye funksjonalitet. The double «F» logo i blått sier sommeren. I full størrelse zip rundt skinn lommebok vil ha en lav profil i jakken mens du holder alle dine verdisaker sikre med full glidelås og mykt lær.

Fendi er en leder i italienske designer skinnvarer i over 90 år. Designere og kunstnere har søkt oppmerksomhet fra Fendi familien til å være en del av motehistorie. Fendi vekst har vært jevn i fast bygge sin familie imperium og arv for den italienske skinnvarer maker av fremtiden.

Legg igjen en kommentar