No Comments

Svunne moter synes ikke å holde bygone disse dager som retro og vintage stiler dominere mote, enten de er originale eller inspirert stykker. Selv om du ikke er helt på retro lasset, det finnes måter å innlemme en bit av den gamle skolen stil til stil uten overveldende det, og en måte er et par retro inspirerte øredobber. Som alle andre motetilbehør, øredobber er allsidig og delikat, de kan fremheve et antrekk uten å overskygge det mens du fortsatt gjør en uttalelse. Men siden så mange tiår med fab mote har gått før 2014, hvordan vet du hva æra av retro er riktig for deg?

retro

Første ting først, vurdere din nåværende garderobe. Hva er din generelle stilen? Dette vil avgjøre hva slags statement ørering vil fungere best for deg. Er du en for dristige mønstre og vinkler? Så kanskje et par lyse, geometriske 80-tallet inspirerte øredobber er noe for deg. Eller er din garderobe slank og handler om tidløs eleganse? Så kanskje 50-perler er mer din greie. Det hele avhenger av din egen stil, eller om du vil bryte din stil. Kanskje du ønsker å gi din lille sorte kjolen nytt liv. Så kanskje et par av 70-tallet inspirert langkjedete øredobber kan gi deg utseendet du søker. Cocktail smykker er også en annen stor rute og ser flott ut med de fleste stiler, påkalle glitter og glamour av de brølende 20-tallet. Disse stil øredobber, eller noen smykker, ser seg hjemme om du skal ut til en fancy middag eller ut til fest.

Hva om du ikke er helt sikker på om du ønsker å forplikte seg til en viss retro stil? Hvis du er mer av en moderne fashionista, så ikke se lenger enn de fleste moderne gjort øredobber. Retro er alltid i stil, og samtidig kjøpe en bonafide vintage stykke alltid gjør for en god samtale forrett, kan du alltid se inn mer moderne stilarter som låner redskaper fra siste mote. På denne måten kan du fortsatt ser moderne og trendy samtidig legge litt retro stil. Bringe det beste fra begge verdener i din motetilbehør arsenal uten å forplikte seg til en viss tid hvis du er usikker. Eller du kan selv se til moderne reinterpretations å hjelpe deg å velge hvilken stil vintage element kan være verdt å kjøpe.

Før eller senere vil noen moderne stykker du eier tiden se nytt liv i fremtiden. Sjansene er, mødre, tanter og andre slektninger har noen store biter de har lagret fra sin ungdom som nå er tilbake i stil. Ikke bare kan du gi nytt liv til gamle stiler, men til gamle familieminner også.

Legg igjen en kommentar