No Comments

5 ballkjole feil å unngå

Ønsker du å oppnå prom perfeksjon? Så unngå disse mote feilene:

Viser mye hud

Det er greit å vise litt hud, så lenge det er innenfor skolens kleskode; men du bør ikke gå over. For eksempel bør du ikke kle seg i en utringet med side cut-outs. Du bør også unngå et antrekk med en spalte som er helt opp til låret.

ball-kjole

For å være på den sikre siden bør du velge en del av kroppen din som du ønsker å vise frem. For eksempel kan du vise frem din bryst og armer ved iført en stroppeløs kjole. Du kan også vise frem bena av seg et antrekk med en kort slit.

Når du kjøper en ballkjole alltid huske at litt hud er stilig, men mye av huden er klasseløse.

For mye av samme farge

Mens det er godt å mikse og matche, bør du ikke overdrive det. For eksempel bør du ikke ha på seg en kjole som er i samme farge som skoene dine og bag. Den gode måten å gå om det er å blande gratis farger. For eksempel kan du bære en pose som passer dine sko, men er ikke i samme farge som kjolen din.

Iført feil stoff

De fleste Ball er formell; Derfor bør du kle på passende for natten. To av de beste kjoler til slitasje er gulv-lengde og mini kjoler. Som tommelfingerregel bør du sørge for at de er laget av de riktige stoffer.

For å være på den sikre siden bør du sørge for at de er laget av silke, taft eller annen luksus stoff. Du bør unngå antrekk laget av lin, jersey, bomull eller annen tilfeldig stoff.

Å ha en gnisten overbelastning

En gnist overbelastning skjer når du kobler en paljett-dekket kjole med gigantiske glitter armbånd eller høyt glitrende bag. Overbelastningen kan også oppstå når du bruke hæler som er for Bejeweled. For å unngå overbelastning du bør unngå iført glitrende tilbehør.

Iført dårlig montering kjoler

Dårlig tilpasset antrekk er mote don’ts for enhver anledning. Før du kjøper et antrekk, alltid teste den og sørge for at det er helt passende og flatterende for kroppen din. Hvis du kommer hjem, og du finner en feil i antrekk, bør du ta det med til skredderen umiddelbart.

Konklusjon

Dette er noen av mote feil som du bør unngå når du går til en ball night. Når du kjøper antrekket alltid sørge for at du kjøper den fra en pålitelig butikken. Her er noen anbefalte linker å kjøpe flotte ballkjoler: http://www.bridesire.no/ballkjoler_c113, og http://www.bridesire.no/aftenkjoler_c114

Legg igjen en kommentar