No Comments

En av de mest omtalte og sterkt anbefalt parfymer på markedet i dag er Estee Lauder Vakker Perfume. Det er, etter min mening, en av Estee Lauder sin beste luktende parfyme. Det er mange forskjellige parfymer som kan gjøre at du føler deg pen, men dette tar kaka som det virkelig ikke at du skal føle deg vakker.

BES25Når de setter ut for å lage denne duften de hadde en visjon. De ønsket hver kvinne som hadde på seg denne duften til å føle seg som om hun var den vakreste kvinnen i rommet. I for en kan si at de oppnådd denne visjonen. Ingen kan bære denne parfyme for lenge uten å få massevis av komplimenter. Den har en stor appell at andre kvinner kan bare ikke hjelpe, men spør hva navnet på duften er.

Dette er et av de de feminine parfymer som gjør alle snu hoder, på en god måte. Den har en fin blomsterduft som skyldes alle de forskjellige blomstene som ble satt i. De kaller Estee Lauder Vakker Perfume duften av tusen blomster. Det fikk dette navnet fordi de brukte over 2000 forskjellige blomster når perfeksjonere denne duften. Det tok litt tid å få den rette blandingen av blomster, men fordi de måtte jobbe med kreative eksperter som visste hvilken blander fungerte best. Alt dette testing gjort Beautiful av Estee Lauder en av de mest kompliserte parfyme formler i historien. Det regnes som en av de fineste parfyme noensinne har gjort på grunn av denne lange og komplekse formel. De duftnoter trer friske snittblomster, rose, sjasmin og nellik. Dette er ledsaget av fruktige dufter av frisk sitrus, meloner, fersken og plommer.

Denne duften kan brukes veldig tilfeldig som det ikke overmanne sansene. Bare en spray er nok til å vare hele dagen uten noen problemer. Med det blir sagt jeg liker å lagre denne duften for spesielle anledninger. Det har slik en frisk stilig lukt som det er behov for å bli frelst for spesiell medfølelse tallet. Den romantiske og øm duft er perfekt for datoer og vil ha din mann over deg. De kan bare ikke komme over den store lukt. Med over 200 ingredienser i flasken, kan du være sikker på at du vil lukte unik og stilig hele natten. Den kule ting om Vakkert er at det lukter så mye bedre på en kvinne huden så det gjør på gutta. Du kan virkelig lukte forskjellen ved å teste dette selv. Det ble gjort for å kompliment enhver kvinnes unike DNA som gir alle av disse kvinnene en duft de kan virkelig kalle sitt eget. Dette kan være grunnen til at så mange mener Estee Lauder Vakker Perfume deres signatur duft.

Beautiful av Estee Lauder kan sammenlignes med en vakker hage med fantastisk duft og veldig pen blomstrer på en varm sommerdag. Den delikate, minneverdig duft av denne duften kan best beskrives med ett ord, Beautiful. Estee Lauder sin vakre Perfume har vært å gjøre kvinner føler seg vakre i 25 år, og vil fortsette å gjøre det for mange flere. Ikke gå glipp av denne fantastiske kreasjon fra Estee Lauder.

Legg igjen en kommentar